Πλάκα Κερατέας

Η ιστοσελίδα του χωριού μας

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 18:28

Σχολή Γονέων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΟ   2ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ   ΣΧΟΛΕΙΟ   ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΑΝΟΙΓΕΙ   ΤΙΣ   ΠΟΡΤΕΣ   ΤΟΥ   ΣΤΗΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΤΗΣΙΟ  ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ -  ΑΥΤΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΚΑΙ  ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ     

 ΓΙΑ  ΕΝΗΛΙΚΕΣ -  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ &  ΓΟΝΕΙΣ   ΤΗΣ  ΠΟΛΗΣ  ΜΑΣ

                Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου  Δημοτικού Σχολείου Κερατέας προτίθεται για τρίτη χρονια  να ξεκινήσει βιωματικό σεμινάριο ετήσιας  διάρκειας στην αίθουσα εκδηλώσεων-θεατράκι του 2ου Δημοτικού, με στόχο την αυτογνωσία, την αυτοανάπτυξη και την αυτοενίσχυση των ενηλίκων.  Όλο το σεμινάριο θα διεξάγεται μέσω της μεθόδου του θεατρικού παιχνιδιού, μιας καινοτόμου και εναλλακτικής μεθόδου εκπαίδευσης, διαπαιδαγώγησης, εμψύχωσης, αυτοθεραπείας και παιχνιδιού.

            Βασικός εμψυχωτής και υπεύθυνος σύμβουλος του σεμιναρίου θα είναι ο κος Πετεβής Μιχάλης , (Πιστοποιημένος Σύμβουλος καριέρας- Επαγγελματικού Προσανατολισμού,  Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Καθηγητής Μουσικής  και Εμψυχωτής Θεατρικού Παιχνιδιού).

            Στόχος του σεμιναρίου είναι να φέρει τους ενήλικες, εκπαιδευτικούς & γονείς σε επαφή με το βαθύτερο εαυτό τους,  χρησιμοποιώντας τη σωματική έκφραση, την αναπαράσταση και το παιχνίδι ρόλων, βοηθώντας τους να αναπτύξουν μέσα από την κατανόηση, την αποδοχή, την ενσυναίσθηση, τη συνεργασία και τη στήριξη της ομάδας, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν ως άνθρωποι, επαγγελματίες & γονείς. Το θεατρικό παιχνίδι επιτρέπει στον άνθρωπο να εκφραστεί συνολικά, να διοχετεύσει δημιουργικά την ενέργειά του, να ευαισθητοποιηθεί και  να  επικοινωνήσει.

            Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται δύο φορές το μήνα, ημέρα Σάββατο ή Κυριακή ανά δεκαπενθήμερο και ο κύκλος αρχίζει τον Οκτώβριο 2016 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2017. Κάθε συνάντηση θα είναι πεντάωρης διάρκειας, το κόστος για τον κάθε συμμετέχοντα θα είναι συμβολικό καλύπτοντας  αποκλειστικά  και  μόνο τα  έξοδα  του σεμιναρίου.

ΘΑ  ΔΟΘΟΥΝ  ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε:

α) κα  Πανταζή Ξένια:  6972.032.516                                                                  β) κα  Παπαθανασίου  Βίκυ: 6943.631.940

ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΜΕΧΡΙ  30   ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 

κατασκ 92417

Διαβάστηκε 261 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 12:03